Maljapuodin matka

Näin kaikki alkoi...

Maljapuoti on syntynyt rakkaudesta tarjota ihmisille mahdollisuuden löytää hoitavien äänien parantavat voimat ja kehittää sisäistä viisauttansa.  Sound healing instrumentit vaikuttavat mieleen, stressiin ja fyysiseen kehoon. Tuotteet ovat valittu tarkoin, jotta soittimet ovat laadukkaita mahdollistaen mahdollisimman suuren hyödyn äänien voimasta!

- Maljapuodin kanssa yhteistyössä -

ENKELIKARTANO

Enkelikartano on yli 100 vuotta vanha hirsikartano Kirkkonummella 30 km päässä Helsingistä. Järjestämme kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevia koulutuksia, sointukylpyjä, joogaa, enkeli-iltoja, ym. Vuokraamme koulutustiloja myös muille kouluttajille.

Äänihoitokoulutuksia olemme järjestäneet lähes kymmenen vuotta ja meillä on hyvin laaja valikoima erilaisia äänihoitoon liittyviä instrumentteja: äänimaljoja, gongeja, kristallimaljoja, merirumpuja, kosheja, sadekeppejä.
Puodistamme löytyy paljon hoitokiviä ja -kristallia, heilureita, eteerisiä öljyjä, diffuusereita, enkeli- ja viestikortteja, ym.

Järjestämme mm. seuraavia koulutuksia:

• Tiibetiläinen äänimaljahoito- ja sointukylpyohjaajakoulutus
• Soundful Yin® -joogaohjaajakoulutus
• Sound for Horses-koulutus (eläinten äänimaljahoitokoulutus)
• Enkelienergiahoitokoulutus

• Reiki 1 ja reiki 2 koulutukset

• Kvanttihypnoosikoulutus

• Erilaiset retriitit

”Rauhoittumista sielun äärelle”

”Sisäisen viisauden kuuntelemista”

”Sydämellä kokemista”

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA ENKELIKARTANOON!

Terhi Elo

Enkelikartano on pitkäaikainen haaveeni, joka toteutui vuonna 2010. Enkelikartano on kotini ja työpaikkani. Se on levähdyspaikka kurssilaisille ja asiakkaille. Vanhat hirret, hiljaisuus ja rauhallinen tunnelma auttavat pysähtymään ja hiljentymään itsensä äärelle.

Työssäni enkeli- ja äänihoitajana, henkisenä ohjaajana, fysioterapeuttina ja kouluttajana autan ihmisiä löytämään yhteyden omaan sisäiseen viisauteen ja ohjaukseen. Sieluyhteyden löytyminen on aina hoitavaa ja koskettavaa

Nea Buckelew

Toimin Enkelikartanossa joogaohjaajana ja Soundful Yin® -joogaohjaaja koulutuksen pääkouluttajana. Soundful Yin -joogassa yhdistyvät yinjoogan pitkäkestoiset asanat, lempeä kosketus ja äänimaljojen hoivaava energia. Käytän tunneillani usein erilaisia soittimia ja tunneillani saat aina nauttia pitkästä loppurentoutuksesta. Koen myös hiljaisuuden tärkeänä elementtinä. Työni avulla haluan ennen kaikkea välittää yhteyttä ja pysähtymisen ja läsnäolon voimaa. 

Omat lempi soittimeni ovat itse tekemäni rumpu, ilma elementin koshi ja erityisesti isot, matalalla soivat äänimaljat. 

Sounds for Horses

Sounds for Horses perustaja Maria Hintikka on ensimmäinen hevosten äänimaljahoitaja Suomessa. Hän kouluttaa hevosten äänimaljahoitajia ja oman hevosen hoitamista äänimaljoin sekä pitää retriittejä, jotka yhdistävät äänimaljat, hevoset ja ihmiset luonnon ja äänimaljojen lempeiden sointujen äärelle. 

Sounds for Horses syntyi tarpeesta hiljentyä ja kuulla eläimiä ja ympäröivää luontoa. Pysähtyä itsen äärelle kiireisessä arjessa. Löytää tasapaino työn ja muun elämän välillä ja ennen kaikkea löytää väylä hevosen kanssa yhteiseen sydänten kohtaamiseen.

Kuvaaja: Jenni Hintikka

Ostoskori
Scroll to Top

TILAA UUTISKIRJE

Saat tietoa tarjouksista ja uusista tuotteista!