Kristalli äänimalja 25cm

(1 tuotearvio)

149,99

Tuo harmoniaa ja rentoutumista arkeesi laadukkailla kristalli äänimaljoillamme. Valmistettu Kiinassa perinteitä kunnioittaen puhtaasti kvartsista, nämä kauniit instrumentit tarjoavat tasaisen ja kauniin äänen. Käytä meditaatiossa, joogassa tai rentoutumishetkissä ja koe syvä rentoutuminen sekä energiakeskusten tasapaino. Kristallimaljan halkaisija 25 cm.

Kuuntele ääninäytteet ja valitse mieleinen sävel!

Huom. ääninäytteet hiljenee loppua kohden itsekseen. Maljojen resonointi jatkuu todellisuudessa pitkään.

Sävel C
Sävel D
Sävel E
Sävel F
Sävel G
Sävel A
Sävel B (H)

Astu sisään harmonian ja rentoutumisen maailmaan kristalli äänimaljojemme avulla. Nämä laadukkaat instrumentit on valmistettu Kiinassa, jossa ne syntyivät perinteitä kunnioittaen. Käsin valmistetut kristalli äänimaljamme tarjoavat puhtaan ja kauniin äänen, joka auttaa sinua saavuttamaan syvän rentoutumisen tilan ja tasapainottamaan kehon energiakeskuksia. Ne ovat täydellisiä välineitä meditaatioon, joogaharjoituksiin, ääniterapioihin ja rentoutumishetkiin.

Jokainen kristalli äänimaljamme on huolellisesti valittu niiden kauneuden, äänenlaadun ja valmistuksen tarkkuuden perusteella. Valmistettu Kiinan vuosisatoja vanhan perinteen mukaisesti puhtaasti kvartsista, nämä äänimaljat tuovat harmoniaa, tasapainoa ja hyvinvointia elämääsi. Koe syvä rentoutuminen ja astu sisään rauhalliseen tilaan kristalli äänimaljojemme avulla.

Tieteellisesti tutkittuna kristalli äänimaljojen käyttämä 432 HZ – 440 HZ taajuus voi tuoda monia hyödyllisiä vaikutuksia. Näiden taajuuksien on havaittu edistävän rentoutumista, stressin lievittämistä ja mielen rauhoittumista. Ne voivat myös parantaa keskittymiskykyä, luovuutta ja energiatasoa. Tutkimukset viittaavat siihen, että nämä taajuudet resonoivat harmonisesti kehon ja mielen kanssa, luoden tasapainoa ja hyvinvointia.

Pakkaus sisältää soittokapulan ja alusen. Jokainen kristalli äänimalja on pakattuna omassa styroksilaatikossa, jossa sitä voi kuljettaa turvallisesti!

Kristalli äänimaljan halkaisija 25 cm.

Kuuntele ääninäytteet ja valitse mieleinen sävel!  Sävelet: C D E F G A B(H)

sävel

C, D, E, F, G, A, B

1 arvio tuotteelle Kristalli äänimalja 25cm

  1. Anneli (Verifioitu käyttäjä)

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori
Kristalli äänimalja 25cm
Scroll to Top

TILAA UUTISKIRJE

Saat tietoa tarjouksista ja uusista tuotteista!