Sadekeppi Ohut 25cm

(4 tuotearviota)

19,99

Maljapuodin sadekepit ovat peräisin Chilestä ja tehty alkuperäisestä chileläisestä kaktuksesta, minkä vuoksi sadekepit ovat kestäviä ja laadukkaita. Sadekepin ääni on hyvin rauhoittava ja sopii erinomaisesti hoitoihin sekä erilaisiin ryhmärentoutuksiin. Ohuiden sadekeppien toisessa päässä koristaa vaihtelevan väriset kangaskoristenauhat. Halkaisija: 4 – 5 cm

Varasto loppu

Maljapuodin sadekepit ovat peräisin Chilestä ja tehty alkuperäisestä chileläisestä kaktuksesta, minkä vuoksi sadekepit ovat kestäviä ja laadukkaita. Sadekepin ääni on hyvin rauhoittava ja sopii erinomaisesti hoitoihin sekä erilaisiin ryhmärentoutuksiin. Ohuiden sadekeppien toisessa päässä koristaa vaihtelevan väriset kangaskoristenauhat.

Kaktuksesta tehty sadekeppi on alkujaan Etelä-Amerikkalainen soitin, jonka ääni muistuttaa sateen ropinaa. Alkuperäiskansat ovat käyttäneet sitä sateen tekoon liittyvissä loitsuissa. Sadekeppi on tehty kaktuksen ontoksi kuivuneesta rungosta, josta sojottavat piikit on irrotettu ja sitten painettu rungon sisään. Tämän sadekepin sisällä on sileitä kiviä.

mitat: pituus: 25 cm   halkaisija: 4 – 5 cm

4 arviota tuotteelle Sadekeppi Ohut 25cm

 1. P

  Paula (Verifioitu käyttäjä)

  En saa tuolla soittimella tehtyä tasaista sateen ropina -ääntä. Vähän pettymys mutta ei tuo paljon maksanutkaan

 2. RM

  Riitta Mäenpää (Verifioitu käyttäjä)

 3. J

  Jaana (Verifioitu käyttäjä)

 4. J

  Johanna (Verifioitu käyttäjä)

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori
Scroll to Top

TILAA UUTISKIRJE

Saat tietoa tarjouksista ja uusista tuotteista!