Gongi Chao 45cm

(1 tuotearvio)

199,99

Koe syvä äänimaailma Chao gongimme avulla. Nämä laadukkaat lyömäsoittimet tarjoavat voimakkaan ja rikkaan äänen, joka resonoi sydämesi kanssa. Chao gongeja käytetään seremonioissa, meditaatiossa ja ääniterapiassa niiden syvän ja koskettavan soinnin vuoksi. Maljapuodin käsintaotut Chao gongit on valmistettu perinteitä kunnioittaen kotimaassa Kiinassa.

Gongi lyöntikapula sisältyy gongin hintaan.

Varasto loppu

Anna musiikillesi uusi ulottuvuus Chao gongiemme avulla. Nämä laadukkaat lyömäsoittimet tarjoavat syvän ja rikkaan äänen, joka vie kuuntelijat ainutlaatuiseen äänimaailmaan. Chao gongeja käytetään laajasti erilaisissa musiikin ja ääniterapian konteksteissa niiden voimakkaan ja koskettavan soinnin vuoksi. Ne ovat erityisen suosittuja seremonioissa, meditaatiossa ja rentoutumishetkissä. Maljapuodin käsintaotut Chao gongit on valmistettu perinteitä kunnioittaen kotimaassa Kiinassa.

Valikoimastamme löydät huolella valitut Chao gongit, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista ja tarkkaan työstetty. Jokainen gongi tarjoaa ainutlaatuisen äänen, joka heijastaa korkealaatuista käsityötaitoa. Oli tarpeesi sitten pienempi gongi henkilökohtaiseen meditatiiviseen käyttöön tai suurempi gongi esityskäyttöön, meiltä löydät valikoimastamme sopivan vaihtoehdon.

Chao gong on tunnetuin perinteisistä kiinalaisista lyömäsoittimista. Chao gong on muodoltaan hieman kovera ja gongin ulkoreuna on käännetty muutaman sentin leveydeltä kohtisuoraan sisäänpäin. Gongin keskusta ja ulkoreuna ovat pinnoitettu mustalla kuparioksidilla, jota muodostuu gongin valmistuksen aikana.

Vanhin chao gongi on peräisin haudasta, joka löydettiin Guixianin alueelta Kiinasta. Se on peräisin varhaisesta Länsi-Han-Dynastiasta. Heidät tunnetaan rituaaleista, joissa gongin rummutus oli osa henkistä seremoniaa ja heimotapaamista.

Gongi lyöntikapula sisältyy gongin hintaan.

1 arvio tuotteelle Gongi Chao 45cm

  1. N

    Nimetön (Verifioitu käyttäjä)

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori
Scroll to Top

TILAA UUTISKIRJE

Saat tietoa tarjouksista ja uusista tuotteista!