Gongi Wind 45cm

(1 tuotearvio)

179,99

Tuo harmoniaa elämääsi Wind gongin avulla. Tämä laadukas lyömäsoitin tarjoaa pehmeän ja meditatiivisen äänen, joka vie sinut rentoutumisen syvyyksiin. Wind gongia käytetään laajasti meditaatiossa, ääniterapiassa ja rentoutumishetkissä. Maljapuodin käsintaotut Wind gongit on valmistettu perinteitä kunnioittaen kotimaassa Kiinassa.

Gongin lyöntikapula sisältyy gongin hintaan.

Varasto loppu

Anna tuulen kantaa sinut rentoutumisen ja tasapainon maailmaan Wind gongiemme avulla. Nämä laadukkaat lyömäsoittimet tarjoavat pehmeän ja harmonisen äänen, joka kutsuu sinut syvän rentoutumisen tilaan. Wind gongit ovat erityisen suosittuja meditaatiossa, ääniterapiassa ja rentoutumishetkissä niiden rauhoittavan ja meditatiivisen soinnin vuoksi. Maljapuodin käsintaotut Wind gongit on valmistettu perinteitä kunnioittaen kotimaassa Kiinassa.

Valikoimastamme löydät tarkoin valitut Wind gongit, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista ja taidokkaasti työstetty. Jokainen gongi tarjoaa pehmeän ja harmonisen äänen, joka heijastaa huippuluokan käsityötaitoa. Oli tarpeesi sitten pienempi gongi henkilökohtaiseen meditatiiviseen käyttöön tai suurempi gongi ääniterapian tarpeisiin, meiltä löydät valikoimastamme sopivan vaihtoehdon.

Hanki oma Wind gongisi ja anna sen kauniin äänen täyttää tilasi rauhalla ja harmonialla. Tutustu valikoimaamme nyt ja valitse juuri sinulle sopiva Wind gongi, joka luo syvää rentoutumista ja tasapainoa elämääsi.

Gongin lyöntikapula sisältyy gongin hintaan.

1 arvio tuotteelle Gongi Wind 45cm

  1. C

    Carola (Verifioitu käyttäjä)

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori
Scroll to Top

TILAA UUTISKIRJE

Saat tietoa tarjouksista ja uusista tuotteista!